Φορητό Disco Black House Cube Blow Up Σκηνή νυχτερινού κέντρου με φωτισμό Φουσκωτή σκηνή πάρτι

January 6, 2023

Φορητό χτύπημα κύβων σπιτιών Disco μαύρο - επάνω σκηνή λεσχών νύχτας με το φωτισμό της διογκώσιμης σκηνής κόμματος νυχτερινών κέντρων διασκέδασης διογκώσιμης

 

Εισαγωγή:


Η διογκώσιμη σκηνή είναι πολύ κατάλληλη και εύκαμπτη που χρησιμοποιείται ευρέως ως διογκώσιμη σκηνή κομμάτων, διογκώσιμη σκηνή γεγονότος, διογκώσιμη σκηνή διαφήμισης, διογκώσιμη αθλητική σκηνή, διογκώσιμη σκηνή έκθεσης, διογκώσιμη γαμήλια σκηνή, διογκώσιμη σκηνή αποθηκών εμπορευμάτων, σκηνή χώρων ανάπαυσης και ούτω καθεξής. Το διογκώσιμο κτήριό μας είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθεί και να πάρει κάτω για να κινηθεί γύρω, είναι πολύ φτηνό από το στερεό κτήριο. Επίσης η διογκώσιμη σκηνή θόλων μας μπορεί να είναι vey όμορφη, μπορείτε να εγκαταστήσετε τα φω'τα για να την κάνετε μέσα να είναι μια prismy σκηνή φωτισμού. Η διογκώσιμη σκηνή αέρα μπορεί να γίνει οποιοδήποτε μέγεθος καθώς χρειάζεστε.

Περιγραφή:
 


Όνομα ζωνών
 
Sayok Πρότυπο Διογκώσιμη σκηνή

Υλικό
 
PVC ή ισχυρό ύφασμα της Οξφόρδης Μέγεθος προσαρμοσμένος

Θέση προέλευσης
 
Guangdong, Κίνα (ηπειρωτική χώρα) Χρώμα Άσπρος

Εμπορικό σήμα
 
Sayok Συσκευασία Τυποποιημένο χαρτοκιβώτιο εξαγωγής

Πιστοποιητικό ανεμιστήρων
 
CE/UL Δυνατότητα ανεφοδιασμού 1,000pcs/month



Πλεονέκτημα:

 

1. Μπορούμε να παραγάγουμε το διογκώσιμο πρότυπο ως αίτημά σας με το σχέδιο, το μέγεθος και το χρώμα. Εάν έχετε τη συναρπαστική διογκώσιμη ιδέα σας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο συγκεκριμένα ως αίτημά σας.

 

2. Το λογότυπο ή το σύνθημά σας μπορεί να τυπωθεί σε το. Εάν το χρησιμοποιήσετε για τη διαφήμιση, θα σας φέρει πολλή απροσδόκητη επίδραση.

 

3. Ζωηρόχρωμη, διασκέδαση, δημοφιλής, κλασική, η σειρά μας ταιριάζει όλες τις περιπτώσεις.


Όροι πληρωμής και ναυτιλίας
 

MOQ 1 PC EXW Gaungzhou Κίνα

Χρόνος παράδοσης
 
εξαρτάται από την ποσότητα Όροι πληρωμής T/T, PayPal, μετρητά
Εξαρτήματα

1. Ανεμιστήρας με τα πιστοποιητικά CE/UL

2. εξαρτήσεις επισκευής

3. Σχοινιά

4. Οδηγημένος ελαφρύς μακρινός ελεγκτής


Χαρακτηριστικά γνωρίσματα
 
Τα ισχυρά αεροστεγή, φωτεινά χρώματα, ανθεκτικά για τη μεγάλη περίοδο, στεγανοποιούν.

Εφαρμογή
 
Προώθηση, διαφήμιση, διακόσμηση, ατμόσφαιρα του φεστιβάλ.

 

Διογκώσιμη σκηνή παγοκαλυβών

 

Είναι τέλειο για οποιαδήποτε γεγονότα indoor&outdoor συμπεριλαμβανομένων των ενάρξεων προϊόντων, τα εταιρικά γεγονότα, τις εκθέσεις, το γάμο και την οικογένεια και ούτω καθεξής.

 

Γρήγορος και εύκολος να διογκώσει και να ξεφουσκώσει, τίτλος-αρπαγή, που παίρνει το γεγονός σας από το συνηθισμένο στην εκκρεμότητα.

 

Τα RGB φω'τα λουρίδων θα κάνουν τη σκηνή φαίνονται ζαλίζοντας κατά τη διάρκεια τη νύχτα.


Πώς να εγκαταστήσει-Παρακαλώ ελέγξτε ενώπιον της εγκατάστασης εάν όλα τα μέρη (σκηνή με τα φω'τα λουρίδων μέσα, το μακρινό ελεγκτή, τον προσαρμοστή δύναμης, το σκοινί καλωδίου τροφοδοσίας, τον ανεμιστήρα αέρα, τα σχοινιά, sandbags και το ύφασμα επισκευής) - συμπεριλαμβάνεται.

 

Step1: Θέση και τη σκηνή επάνω σε μια επίπεδη επιφάνεια. Σιγουρευτείτε ότι η κορυφή αντιμετωπίζει προς τα πάνω και τα φερμουάρ στο χαμηλότερο κατώτατο σημείο.
Step2: Βρείτε τον ελεγκτή φω'των από το στόμα κατώτατων φερμουάρ σκηνών. Συνδέστε τον ελεγκτή φω'των και τον προσαρμοστή δύναμης.
Step3: Πάρτε έξω τον ανεμιστήρα αέρα, βρείτε τον αεροσωλήνα στη σκηνή, σφίγξτε τον ανεμιστήρα αέρα και το σωλήνα αέρα με τα σχοινιά.
Step4: Κλείστε όλο το φερμουάρ στο κατώτατο σημείο της σκηνής.
Step5: Όταν όλα έτοιμα, βούλωμα στην ηλεκτρική ενέργεια (δύναμη δύναμης φω'των και ανεμιστήρων αέρα) ανοίγουν τον ανεμιστήρα αέρα. Θα δείτε μια μεγάλη σκηνή μετά από λεπτά.
Step6: Μακρινός ελεγκτής χρήσης (η ανάγκη πελατών εγκαθιστά το Αντιαεροπορικό Πυροβολικό 2pcs μπαταρία-όχι περιλαμβάνει) - το χρώμα 17 φω'των μπορεί να αλλάξουν.
Step7: Εάν θέλετε τη σκηνή χρήσης σε υπαίθριο, παρακαλώ τακτοποιήστε ένα χαλί το βάλτε έξω σε το πρίν φυσά - επάνω, και χρησιμοποιήστε τα σχοινιά και sandbags (άμμοι φορτίων ανάγκης μέσα) για να εξασφαλίσετε τη σκηνή στο έδαφος.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλώ κρατήστε τα οδηγημένα φω'τα και ο ανεμιστήρας μακρυά από το νερό, παρακαλώ κρατά τη σκηνή μακριά μακρυά από τίποτα αιχμηρό. Παρακαλώ μην το χρησιμοποιήστε στη βαριά βροχερή ημέρα. Παρακαλώ μην χρησιμοποιήστε διαβρωτικό τον καθαριστικό καθαρίζει τη σκηνή. Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι η σκηνή είναι ξηρά πριν από έτοιμο να αποθηκεύσει.

με τελειώστε σκίτσο σχεδίου που επιβεβαιώνει πριν από την παραγωγή;

 

 

FAQ:


Q: Μπορείτε να σχεδιάσετε το ένα ειδικά;
Α: Ναι, μας στείλετε τις λεπτομέρειες και ένα σκίτσο των απαιτήσεών σας και θα σας αναφέρουμε η καλύτερη τιμή μας.

 

Q: Ποιο είναι MOQ σας;
Α: Ακριβώς 1 σύνολο, και το νέο σχέδιο είναι επίσης 1 σύνολο.

 

Q: Πώς διατάζω;
Α: 1, εσείς μπορεί ακριβώς να διατάξει σε απευθείας σύνδεση ή ταχυδρομικώς. Μετά από τις λεπτομέρειες προϊόντων που επιβεβαιώνονται, θα σας στείλουμε την εντολή αγοράς με τη λεπτομέρειά σας
απαίτηση.
2, εάν υπάρχει ειδικό σχέδιο, παρακαλώ μας στέλνουν μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο η ιδέα σας και θα δημιουργήσουμε τα σχέδια σχεδίου για σας μετά από τη διαταγή που επιβεβαιώνεται ταχυδρομικώς.

 

Q: Πώς πληρώνω;
Α: T/T και Paypal είναι άμεσα αποδεκτό. Εάν αμοιβή από T/T, 50% κάτω - πληρωμή για να αρχίσει την παραγωγή, ισορροπία 50% πριν από την παράδοση ή
θέα του αντιγράφου B/L. Οι τραπεζικές πληροφορίες θα περιληφθούν στο τιμολόγιο αιτήσεών μας σε σας.

 

Q: Χρόνος παραγωγής;
Α: Ο κανονικός χρόνος παραγωγής μας 7 ημέρες για 1 σύνολο που παράγει, 30days για το φορτίο ενός εμπορευματοκιβωτίου από την ημερομηνία της επιβεβαίωσης διαταγής.
Εντούτοις, θα είναι +/- ανάλογα με το σχέδιο και τη διάσταση.

 

Γιατί μας επιλέξτε;

 

Το Sayok διογκώσιμο είναι σφαιρικός προμηθευτής των διογκώσιμων προϊόντων.


Έχουμε την επαγγελματική ανάπτυξη inflatables και παραγωγής, και περισσότερες από 10 ομάδες ετών εμπειρία σχεδίου και κατασκευής.

 

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τις διογκώσιμες σκηνές, τις διάφορες διογκώσιμες μορφές διαφήμισης, και τις προσαρμοσμένες μασκότ κ.λπ. εμπορικών σημάτων.

 

Το Sayok διογκώσιμο έχει την τυποποιημένη σειρά προϊόντων. Παρέχουμε επίσης τις εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε πελάτη. Οι αξιόπιστες, γρήγορες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των σφαιρικών συνεργατών.

 

Διογκώσιμες εικόνες σκηνών αέρα:

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φορητό Disco Black House Cube Blow Up Σκηνή νυχτερινού κέντρου με φωτισμό Φουσκωτή σκηνή πάρτι  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φορητό Disco Black House Cube Blow Up Σκηνή νυχτερινού κέντρου με φωτισμό Φουσκωτή σκηνή πάρτι  1